Historisk set har blødere madrasser været forbundet med at hænge ned og dermed med tiden give dårlig støtte og forårsage rygsmerter.

Ved at inkorporere kropszoner med elastiske materialer i vores madrasser har vi været i stand til at tilpasse os bedre til kroppens samlede form, idet vi giver mere støtte, hvor der er behov for det (f.eks. i hofter og lænd) og mere eftergivelighed, hvor det er vigtigere (f.eks. i skuldrene). Det er derfor, du kan se huller eller udskæringer i vores fuldskumsmadrasser, og derfor komprimeres fjedrene i vores hybrider i forskellig grad.

Når der er valgmuligheder for madrassens fasthed, er det ofte mere et spørgsmål om subjektive præferencer end om, hvordan den generelle komfort eller ergonomi påvirkes.

De, der foretrækker en mere omsluttende følelse, bør vælge en medium madras, Original. Mens de, der foretrækker at sove over madrassens overflade, bør vælge den faste variant, Diamond.