Du kan betale sikkert på vores hjemmeside med disse muligheder:

Kortbetaling: Du kan betale sikkert på vores hjemmeside med kreditkort. Vi accepterer VISA og Mastercard. Dine kreditkortdata krypteres via en SSL-metode.

PayPal: Du kan betale sikkert med PayPal på vores hjemmeside.

Klarna: Du kan også vælge at finansiere dig køb gennem Klarnas betalingsmuligheder. Når du betaler gennem Klarna, gennemgår og vurderer Klarna oplysningerne afgivet af dig som forbruger, og laver et kredittjek. Derved indgår du i en kontrakt med Klarna, som du så betaler af, eller betaler hele beløbet senere.