Med Emma Original madrassen vil du blive bedt om at sende os billeder af madrassen. Da vi altid vil donere vores returneringer til velgørenhed, skal vi sikre at madrassen er i god stand. Efterfølgende vil vi planlægge afhentning af madrassen. Når madrassen afhentes starter vi tilbagebetalingen. Vil du returnere en topmadras eller pude vil vi sende dig en returseddel fra DHL, som du skal bruge til at sende dit produkt tilbage gennem dit nærmeste posthus. Når produktet er tilbage på vores lager starter vi tilbagebetalingen.